Hade alltså min första Marmarisarrival natten till igår 🙂 Det kändes som det gick helt ok, gästerna bokade 4 hamam och 2 Gökova. Träffade några gäster dagen efter som varit på hamam och var sååå nöjda. Jättekul!!! Och som bekant älskar ju jag hamam och tycker att ALLA måste testa det.

Var på hotellträffar igår och träffade lite gäster. Dom hade berömt min arrival till en fd kollega som bor på det hotellet så det var ju roligt! Tyvärr är det bara 3 flyg i veckan till Bodrum/Marmaris (mot Antalyaregionens 14!) så det blir nog inte sååå många fler arrival för mig innan det är dags att flytta till Bodrum igen.

Hotellträffar, möte på kontoret och servicetelefon står på schemat idag. Samt en citytur kanske, ska se om det finns möjlighet för mig att hänga på. Vore kul.

Har så mycket energi nu. Vet inte om det är tack vare semestern eller destinationsbyte men både och kanske.

Och jag tycker väldigt mycket om Marmaris! Kom hit på semester vetja. Och hinner ni inte inom två veckor så kom till Bodrumhalvön! 🙂 Och glöm inte att gå på Hamam.

Lämna ett svar