Långmöte och fler förändringar på gång! Verkar som att jag kommer pendla mellan Marmaris och Bodrum resten av säsongen. Tar ju bara 3-4 timmar att åka 😉 Äh, det kommer bli skitbra! Jag får lite av allt helt enkelt.

Ikväll ska jag ut och äta med en svensk tjej som jobbar för Airtours, ska bli kul. 🙂 Vi ska på Oyes, det är tydligen the place to go to här i Marmaris. Finns både på strandpromenaden och i Marinan.

I eftermiddag ska jag gå runt till tusen (6 st) hotell och byta ut lite papper i våra hotellpärmar. Kommer dö i värmen, blir helt slut. Längtar efter att hoppa från en båt ner i havet! Älskar mitt liv för det mesta men när man släpar på den tunga jobbväskan, i 40 graders värme med en halvtrasig karta i ena handen och har letat efter samma ställe i 30 minuter då är det fan inte kul. Det bästa är att för varje gång det händer så blir jag lite bättre på att hitta till nästa gång!

Det här med att vara på ny destination alltså… 🙂

20140821-103357-38037399.jpg

20140821-103401-38041007.jpg
Marmaris strandpromenad

Lämna ett svar