Jaha då var jag tillbaka i Bodrum för ett tag! Åker till flygplatsen vid 4 inatt, hämtar gäster och så tillbaka till Marmaris.

Har sagt hej då till E också som åker HEM på söndag. Helt galet! Hon ska börja plugga. En tjej i Kemer som åkt hem också för skola… Även två i Marmaris som har slutat så där har ni den korta historian om varför jag inte är i Alanya längre. Totalt är vi nu två reseledare i Bodrum och 1 i Marmaris (2 med mig) så jag som åker i mellan för att täcka upp.

Känns konstigt att folk börjar åka hemåt nu, det är faktiskt inte så lång tid kvar av säsongen!!!

När det är min tur att åka hem så hoppas jag att min pappa kommer och hämtar mig på flygplatsen och att vi stannar efter vägen och äter pizza.

Jag har tänkt jobba till mitten av oktober, sen tar jag eventuellt en vecka semester i Alanya innan jag åker hem.

Vad ska jag göra hemma då??? Ja jag tänkte vara ledig en vecka faktiskt och sen förhoppningsvis börja jobba. Har mailat Friskis också så förhoppningsvis kan jag ryckan in där ibland när det behövs, höstens schema rullar ju igång ganska snart men efter jul har jag förhoppningsvis ett eget pass igen.

Dessutom ska jag börja i terapi när jag kommer hem, dialektisk beteendeterapi heter det men är väl mest känt under förkortningen DBT. Har stått i kö i över två år och gick några ggr innan jag åkte iväg till Turkiet. Ser fram emot att börja igen!

Mycket “förhoppningsvis” blev det nu. Det enda jag verkligen vet och som jag lärt mig sedan jag kom till Turkiet är: allt kan hända.

LCHF också. Det saknar jag!
20140822-234020-85220453.jpg
AK & jag

12 svar på ”Besök i Bodrum, framtidsplaner och DBT-terapi”

  1. Kurdo Baksi–chefredaktör för Svartvitt & Murat Kuseyri svensk/turkisk journalist. Dagens Nyheter ”signerat” artikel av Peter Wolodarski ; ”När ska Sverige tala klarspråk om Turkiet” . Läsa klarar du av?

   1. blanda inte in mig i det här är du snäll. Och vara trevlig mot lo kan du vara även om du inte förstår varför hon jobbar där några månader. tack o hej

   2. Jag har inte bett om din kommentar! Tyvärr måste jag gå till mitt arbete nu så jag är inte tillgänlig inom den närmaste tiden. Studera under tiden. Ingen blir sjuk av det.

   3. Ska kika på den när jag får möjlighet. Ja jag klarar av att läsa men betackar mig sådana onödiga kommentarer. Skärp till dig. Om alla vore så otrevliga o nedlåtande som du hade världen definitivt varit en värre plats än vad den redan är och jag trodde ditt engagemang var att förändra sådant!

   1. Herregud människa du läser inte tidningar eller dylikt? Det ska väl inte kunna vara så j-la svårt. Varför är svenskar så okunniga om politiska lägen överallt.Ibland måste man ta ställning och inte bara tänka på sig själv!Mesar.

   2. Jag jobbar mest faktiskt. Men som jag skrev får du gärna upplysa mig eftersom du sitter inne på kunskapen. Om du inte vill dela med dig så kanske det helt enkelt är så att du njuter av att kunna sätta dig över andra för att känna att du är snäppet bättre än alla andra?

Lämna ett svar