Jag hade ställt klockan på 7 imorse men snoozade till 8.15… Fick väldigt bråttom eftersom jag skulle vara på DBT (dialektisk beteendeterapi) kl 9, första mötet efter att jag bott utomlands. Ville gärna dricka lite kaffe och i min livliga fantasi hade jag alltså föreställt mig att kliva upp klockan 7 för att samtidigt se på nyhetsmorgon i lugn och ro…

När klockan är 8.30, tio minuter innan jag bör gå hemifrån för att hinna i tid till min terapi, och jag fortfarande gick i pyjamas, osminkad och inte hade hällt upp något kaffe, så ringer telefonen.

Det var från en förskola här i närheten som undrade om jag ville komma som vikarie till dom. Med en gång!!! Självklart ville jag det och fick lite extra hysteri eftersom jag ville komma dit i något sånär bra skick (läs: kaffe i mig, sminkad och med snygga kläder).

End of story: Jag var på terapin, det gick bra. Vi fyllde i ett jäkla skattningsschema, pratade,  jag fick läxa (fler skattningsscheman hate them) och veckokort (hate them) till nästa gång vi ses.

10.15 var jag på förskolan 16.45 slutade jag och för att aldrig ha varit där förut eller ha jobbat med så små barn tidigare så tycker jag det gick bra. Det var roligt och spännande också! Hoppas dom vill att jag kommer fler gånger 🙂

image

När jag kom hem lagade jag mat (kyckling- och bacongryta med broccoli) och sedan har jag bara legat i soffan, försökt att inte somna och skypat med min syster och mina syskonbarn.

NU ska jag sova. Godnatt!

Ett svar på ”En morgon i kaos behöver inte förstöra dagen”

Lämna ett svar