Det vanligaste på julaftonsmorgon är nog att äta skinksmörgås. Hade jag haft det här jobbet hade jag också gjort det. När jag var liten åt vi det och/eller tomtegröt och fick varsinn julklapp (trisslott!) från granen som det annars ekade ganska tomt under eftersom klapparna var redo för att transporteras till julfirandet.

Julaftonsmorgon 2014 nyss hemkommen från jobbet blir det en lite lyxigare (i mitt tycke) frukost men ändå med touch av julen:

image

Nu ska jag sova några timmar innan jag åker iväg på firande.

God Jul, Iyi noel bayramlar, merry christmas!

Ett svar på ”En annorlunda frukost”

  1. Hej kära Louise. Jag vill önska dig God jul. I år har jag inte orkat med några klappar och min plånbok har varit tumnn. Men jag älskar dig och tycker du är så duktig . När vi träffas så har jag nog hittat något till dig eller tillbehör till din lägenhet. Kramar.

Lämna ett svar