Något som jag helst inte vill missa i år!

Ser ganska mörkt ut dock, har ingen aning om när jag ska hinna på stan förrän tidigast efter nyår och då finns oftast bara bottenskrapet kvar.

MEN jag har lovat mig själv att aldrig mer springa runt och leta julklappar på stan, så egentligen borde jag göra detsamma med mellandagsrean. Shopping online är lösningen på allt.

Har du en kompis som också har dåligt med tid kan du koka en kopp kaffe och ringa upp hen på Skype medans du klickar dig runt i onlinebutikerna och den obligatoriska gå på stan-fikan är avklarad.

Idén till det här inlägget fick jag när jag var på stan i måndags och allt jag ville köpa i julklappsväg var slut. Men faktum är att inspirationen kom först när jag såg en av mina favoritklappar till halva priset i en onlinebutik, du hittar Cool Stuffs mellandagsrea och mina favoriter Slippies Boots här. Snälla tomten?

image

Lämna ett svar