Vaknade kl 6 imorse, grattis till mig själv. Har inte fått så mycket nyttigt gjort förutom att bädda rent sängen och rivit ost som jag fryst in, haha.

Idag ska jag träna och sola, vet inte om jag ska gymma eller gå på yoga. Eller båda? Kanske plocka fram mina gamla inlines och åka en sväng? Försöker ragga upp en träningskompis men ingen vill eller kan ju!!!

Life sucks typ. Kommer ju ingen vart av mig själv. Har sökt semester för tre jobbpass också för att åka till Malmö, Stockholm och Turkiet. Får jag inte semester så måste jag byta bort dom nätterna… Hatar att vänta och inte veta! Försöker även byta bort mina jobbpass på F&S som är då.

Hoppas på att få jobba extra inatt, hade tänkt hoppa in om det fanns något ledigt dagpass också men inga sms har jag fått. Konstigt det med 18 st sjuka i helgen. Jag gillar röda dagar för då är det bättre OB men det är ju jobbigt också för man får vänta längre om man tex har beställt något på posten och det har ju jag gjort.

Att inte få post på röda dagar är omodernt tycker jag. Det är år 2015 för fasen.

Gud vilket rörigt inlägg men då skulle ni höra i min hjärna. Var glad att ni inte är där.

image

Fått upp en ny tavla på väggen!

Lämna ett svar