Ibland måste man påminna sig själv om dom bra saker man gjort i livet, och dom stora mål och drömmar som faktiskt gått i uppfyllelse!

image

Jag tog studenten! Med 16.7 i snittbetyg. Trots sjukskrivning, självskadebeteende och ett mående som var värre än den värsta berg- och dalbana, trots tankar på att hoppa av.

image

Jag vågade anmäla mitt intresse för att bli receptionsvärd på Friskis (efter att ha velat jobba där i ca 2 år!), blev antagen, utbildad och jobbar fortfarande som det.

image

Trots att jag tvivlade på mig själv åkte jag på Turkietresors introdagar i Stockholm. Jag blev utvald att åka till Kemer på guideskola, klarade den och jobbade sedan som reseledare i Turkiet i 7 månader. En dröm jag haft i mer än halva mitt liv!

image

Det finns så mycket mer jag har åstadkommit och det känns grymt bra att påminnas om det ibland. Tänk efter du med på vad du åstadkommit. Stort som smått. Nu eller för 10 år sedan. Fokusera på det positiva, på att DU kan.

Jag startade den här bloggen år 2012 med mål att publicera ett inlägg per dag, vilket jag har gjort. Det har gett mig många häftiga upplevelser, bland annat har jag blivit intervjuad i tv och omnämnd i sociala medier av “storbloggare” som jag har haft som mina förebilder.

3 svar på ”Bra saker som jag har gjort”

  1. Roligt att du har varit med om det du planerat för, och fina bilder på dig. Jag känner mig trygg och säker och vet att du har en stark vilja som gör att det du vill ror du iland med. Jag har också en stark vilja att tro på mig själv.

Lämna ett svar