Turkiet 21 september – 1 oktober!
Flyg, transfer (Örebro – Arlanda t&r, Antalya – Alanya t&r) och boende totalt 3730 kr för 10 dagar. Hade säkert kunnat hitta en sista minuten för samma eller bättre pris men jag är nöjd ändå. Nu kan jag planera lite bättre och semester från jobbet är beviljat 🙂

image

image

image

image

USA 9 januari – ?

Flyg till Las Vegas är bokat, 2449 kr, 10h & 40 min restid och inga byten. Så himla skönt! Jag avskyr att byta flyg.

Céline Dion live at Ceasars Palace 12 januari, finner inga ord ens för hur det känns men det är det enda jag kan tänka på nu ungefär. Har redan gjort planer och listor på vad jag ska se och göra i Vegas i väntan på showen och letar hotell för fullt. Lär inte spendera speciellt mycket tid på hotellet men vill bo på The strip och komma undan billigt. Så roligt att leta  läsa o jämföra olika boenden! 

image

Har fått en hyfsat bra plats även om jag läst att Céline walking down the aisle på andra sidan om där jag sitter (mellan rad 4 o 5 samt mellan rad 4 o 3). Hade bokat några rader längre fram för en tidigare show men bokade om datum för att slippa stress o hinna se lite av Vegas innan showen! Så det blir nog förhoppningsvis bra (ok, jag är lite stressad över min sittplats fortfarande men ska försöka släppa det).

image

Front orchestra 5, rad 5GG plats 509 är min (istället för front orcheastra 3, 3EE plats 301).

Sedan flyger jag vidare till Florida 13 januari i nuläget på obestämd tid. Har påbörjat listan på to do’s även där.

Samt min packningslista. Är inte alls ute i god tid. Inte alls.

Nu måste jag till jobbet!

Lämna ett svar