Ligger i sängen och laddar inför tolv timmar extra på jobbet. Och det gör man just bäst genom att ligga i sängen!

Har ätit lchf-inspirerat och nu funderar jag på vad jag ska ha på mig och var mina regnkläder tagit vägen. Jag ska lätt ha mysbyxor och strumpor i alla fall! Det var sjukt länge sedan man gick runt i strumpor, jag tänkte på det sist jag tvättade att hur skönt det var att slippa just strumpor.

image

Här är alltså dagens mat, på jobbet finns en matlåda som väntar på mig och två st morötter ska med som snacks.

En natt kvar. Det blir ev ett till extrapass innan turkietresan men inte mer! Sen ska jag njuta och bara jobba mina egna pass, o tittar jag på min sammanlagda ledighet så får jag 14 dagar ledigt helt crazy.

image

Längtar efter att gå på spa och massage, slinga o klippa håret, sova, sola, bada i havet, träffa mina vänner, äta världens godaste sushi…

Näää nu ska jag fortsätta ligga i sängen och dra mig innan jag ger mig ut i det svenska ovädret.

Lämna ett svar