Jag har haft en väldigt lång dag. Sitter på bussen från Kumla, är otroligt trött men funderar på att ta en promenad hem från stan sedan. Promenader står på min semester to do list.

Var en sväng till Marieberg på förmiddagen med min Farmor och syster. Vi handlade skrivare till Farmor och var på Willys. Sedan bjöd Farmor och Farfar på lunch!

image

Sedan var jag och träffade K. Det gick bra, jag fick en dos bekräftelse och den uppmuntran som jag så väl behöver. Och en kopp kaffe.

image

Tog en promenad hem och passade på att hämta ut ett paket. Låg i soffan ca 15 min och trodde jag skulle dö av trötthet – är inte van att stiga upp kl 9 minsann.

image

Tog tåget till Kumla för att hälsa på morfar. Vi tittade på Céline Dion klipp på You Tube och drack kaffe. Han sa att om han kunde skulle han följa med till Vegas och hämta ner Céline från scenen till mig så jag får träffa henne. Det var typ det gulligaste någon sagt till mig ❤

image

Sedan gick jag hem till Malin och hängde lite. Låg i soffan och dog av trötthet och nu sitter jag alltså på bussen hem. Tänker på hur allt har blivit. Ganska bra faktiskt, jag är nöjd.

image

Lämna ett svar