Nu är det… måndag tror jag? Jo måndag o klockan är snart 17 på eftermiddagen, jag har inte varit vaken många timmar i sträck sen igår morse. Såg Så mycket bättre efter jobbet, sov typ 7h, åt gröt till middag och såg halva Svenska Hollywoodfruar, sov lite till, såg lite av Lyxfällan o sen har jag sovit igen och vaknade typ alldeles nyss.

Har ingen koll på något egentligen men så är det när man får ångestdämpande mediciner som slår ut en helt totalt. Tredje gången jag tar dom sen jag fick dom utskrivna i somras eftersom jag helst inte vill men vad fan gör man i krissituationer? Krissituationer som har uppstått allt oftare på senaste jag vet inte riktigt varför…

image

Nu ska jag kanske äta gröt om jag orkar och jag måste boka en tvättid sedan hoppas jag att jag ska sova igen OCH så hoppas jag att det blir torsdag snart så jag får göra något av nytta.

Man orkar det man måste men tydligen inte mycket mer.

Ska aldrig mer ta dom där jäkla tabletterna dom är precis allting som jag sa att jag INTE vill ha. Men ganska skönt att fly från allting när jag inte vet var jag ska ta vägen med det som är svårt

Lämna ett svar