Hade min pappa på besök imorse ❤ Mysigt att träffa honom eftersom vi inte ses så ofta!!! Synd att jag var ganska trött men kl 9 på morgonen är inte riktigt min tid på dygnet ☺

Pratade ganska länge med en kollega i telefonen och sedan började jag titta på Så mycket bättre, när jag kände att jag började bli trött så plingade mobilen och det var ifrån chefen som undrade om någon av oss inatt kunde komma in och jobba 15.30-01.00 istället för 21-07. Så jag ringde upp henne och tackade ja till det, tänkte att det kunde vara skönt att komma hem i tid och jag skulle ändå få behålla mitt OB.

Precis när jag börjat oroa mig för att jobba dag (dom gör ju endel som vi på natten aldrig sysslar med, som byter larmkoder osv) så hörde chefen av sig igen och sa att dom fått en plats över till kickoffen om jag ville följa med.

JAAA! Var ingen tvekan där men precis när jag tackat ja blev jag supernervös för kläder, bikini och allt vad man nu behöver för en kick off på Loka Brunn.

image

Skyndade mig till solariet för att bättra på brännan (bikini på onsdag!), skickade SOS till alla mina vänner ang klädval och ringde Linn i panik för lite stöd angående allt..

Så en sväng till solarieland, en dusch och lite lunch sedan var det dags att åka till jobbet.

Lämna ett svar