Idag har jag träffat min vän Linn och shoppat julklappar tillsammans med henne. Blev lite mer än jag tänkt men det är ju bara jul en gång om året!

image

Vi var och testade Sun City på söder, jag brukar alltid gå borta vid mig på norr annars. Var stort, fint och fräscht. Om det låg närmre hade jag absolut gått där också!

Efter min och Linns shopping- och soldejt var det dags för mig att göra mig iordning för middag. Åkte och firade min systerson som fyller 7 år idag!

image

image

image

Åt plankstek och marängswiss till efterrätt på Vardagsrummet, var inte så imponerad av maten men mysigt att göra något tillsammans med syskonbarnen och att fira Elias på restaurang! Jag sa till personalen att vi hade ett födelsedagsbarn så dom ordnade tomtebloss till honom vilket verkligen uppskattades och dom var dessutom väldigt trevliga.

Lämna ett svar