I learned the truth at seventeen
that love was meant for beauty queens
and high school girls with clear-skinned smiles
who married young and then retired

The valentines I never knew
the Friday night charades of youth
were spent on one more beautiful
at seventeen, I learned the truth

image

Att få nya långa fina fransar var väl delvis det stora målet för mig idag! Det känns så himla skönt, naglar igår, fransar idag, lite mer tid i solen på senaste och så på med lite foundation och rouge så ser man verkligen mer ut som en människa igen.

image

Legat vaken sedan 2 inatt så är ganska trött men skulle kunna ta tusen selfies nu när jag har dessa underbara fransar igen, slänger till och med några extra blickar i spegeln då och då för att beundra dom. Dom gör stor skillnad;

Nu är jag redo för Vegas!!!

Har hängt hos min Farmor och Farfar även idag, fått mat och fick även skjuts till apoteket. Så himla skönt att slippa laga mat, äta gott och inte behöva promenera/cykla till USÖ i denna kyla, tack Farmor!

To those of us who knew the pain
of valentines that never came
and those whose names were never called
when choosing sides for basketball

It was long ago and far away
the world was younger than today
and dreams were all they gave for free
to ugly duckling girls like me

Lämna ett svar