Jag vill inte verka freaky men jag skakade faktiskt när jag kom in på kolosseumet, var så förväntansfull och jag satt så mycket närmre scenen än vad jag faktiskt hade förstått. Biggest day of my life EVER.

image

image

Ser ni hur sjukt nära jag satt?! Showen öppnades med låten I drove all night, på scenen syntes stora skärmar som visade videos som fans över hela världen spelat in och skickat till Céline. Det var superfint och man blev så glad!

image

Plötsligt var Céline där, på scenen mitt framför ögonen på mig och sjöng ”I surrender”. Det var så starkt, så mäktigt,  obeskrivligt, fantastiskt, otroligt… En bit in i låten faller ridån bakom henne och där sitter en stor orkester.

image

Hon är rolig, avslappnad och hon bjuder in publiken så det blir väldigt personligt. I en av låtarna (Immortality) går hon runt i publiken, sjunger och tar bilder. Hon filmade till och med lite med en gästs mobiltelefon haha.

Céline fick publiken att stå upp och dansa, sjunga tillsammans med henne och hon lyfte fram sitt band och alla som jobbar bakom scenen som vi aldrig ser, alla tekniker – alla som gör showen möjlig. Hon pratade mycket om sin familj och beskrev varför hon föredrar att göra konserter framför att spela in låtar i en studio, just för att hon tycker att mötet med fansen är så mycket roligare.

image

Det var så värt det. Showen var till och med bättre än vad jag hade trott. Tiden gick alldeles för fort, men imorgon får jag se henne igen om än på lite längre avstånd ❤ Hur en människa kan ha en sådan röst, det är helt otroligt.

För 7,5 år sedan efter att jag sett hennes Taking chances tour i Stockholm så sa jag att hon är till och med bättre live än på skiva – till skillnad från sååå många andra artister.

image

Jag står fast vid den åsikten och jag är nu ännu mer galen i Céline än vad jag var innan!

2 svar på ”Céline Dion live i Las Vegas”

Lämna ett svar