Vila i frid René Angélil

Utan René hade vi inte haft någon Céline Dion. Jag kan inte föreställa mig henne och övriga familjens sorg. Är så glad att jag fick se hennes två sista föreställningar då dom kommande showerna denna månad, naturligtvis, är inställda.

image

”We will miss you friend.
From your Ceasars Palace family.

René Angélil 1942-2016”

Jag minns när jag var liten och min morfar berättade för mig om Céline Dion och om hur hennes man och manager hade pantsatt sitt hus för att ha råd att satsa på henne och göra henne till stjärna.

Lika rörande historia än idag.

image

Céline pratade mycket om sin familj och sina fans under sin show. Om stödet hon och hennes man fått genom åren, och hur mycket det har betytt för dom båda.

Under sången ”The first time ever I saw your face” så visade hon mängder av bilder och videos från familjens fotoalbum och varje gång René syntes så hurrade och hejade stora delar av publiken, följt av applåder. Han är/var otroligt omtyckt och Céline kommer fortsätta ha stöd från sina fans!

Hur ska livet någonsin bli detsamma när hon under sin 35-åriga karriär alltid har haft honom vid sin sida. Jag hoppas att Céline tar den tid hon behöver för sorgen nu.

image

1 thoughts on “Vila i frid René Angélil

Lämna ett svar