Har bytt jobbpass med en kollega så är på jobbet just nu, har rast och passar på att värma lite mat; kyckling i chilisås. Var inte så hungrig när jag gick ned på rasten men nu kurrar det i magen!

Har sovit ungefär 6 timmar sedan i torsdags eftermiddag så jag är ganska trött. Försöker bita ihop och vara glad att jag gör lite nytta för det har det inte blivit hemma idag, har mest legat i sängen och haft ångest över att jag inte har sovit. Blir verkligen en ond cirkel för ju mer stressad jag blir dessto svårare får jag att sova.

Nu ska jag låta in mobilen och gå upp i larmrummet igen. Vi hörs!

Ett svar på ”Dålig på att räkna får”

  1. Synd att du inte kan sova ordentligt. Hoppas det går bra trots din sömn. Har du provat att medetera att lära dig det . Det finns många olika sätt. Det ska också göras seriöst . Många människor har blivit hjälpa. Kramar !

Lämna ett svar