Idag har jag varit på långpromenad med min kompis Linn och hennes familj. Vi var i Oset, så himla vacker miljö!

image

Vi hann även med lite utomhusträning, olika styrkeövningar, joggade och drack kaffe.

image

Det är verkligen en undangömd pärla – underbar miljö för själen! Så synd att man inte går dit oftare.

Jag har också hunnit tvätta idag och varit en sväng på stan med Amanda. Nu ikväll ska jag köra ett Céline Dion marathon ❤

Ett svar på ”En undangömd pärla i Örebro”

  1. Dit gick mina väninnor och jag emellanåt för några år sedan. Vi hade fika med oss ibland, stannade på någon lämlig plats och bara njöt. Tyvärr klarar inte mina ben och rygg av sådana strapatser längre vilket jag saknar oerhört mycket. Men det är bara att gilla läget, ( men jag gillar inte det läget)

Lämna ett svar