Kom hem från jobbet imorse och var så himla glad. Glad för att jag hittat tillbaka  till min jobbglädje igen, för att jag har fantastiska kollegor och för att jag äntligen skulle få krypa ner i sängen och sova några timmar!

Men samtidigt ledsen för att jag missar Céline Dions europaturné. Hon är bara ”runt hörnet” och dessutom i fransktalande länder så det är hennes franska låtar som jag älskar som hon kommer att sjunga.

Jag tror att det är nyttigt att lägga märket till att man faktiskt kan känna både glädje och ledsenhet samtidigt, att allting inte är svart eller vitt.

Tyvärr så tänkte jag att en väckarklocka inte behövdes, trodde att jag skulle vakna av mig själv efter några timmar som vanligt samt att jag sovit så dåligt på senaste.

Vaknade efter nästan 10h… Haha! Det är så sjukt att sova bort en hel dag sådär. Men det är samtidigt väldigt skönt att få sova ut.

Har haft en sjukt mysig kväll i alla fall; legat nedbäddad i soffan och tittat på livestream från Céline Dions konsert i Antwerpen, Belgien. Första konserten på hennes mini europaturné och det var galet bra. Full fokus på musiken och sången, flera gamla pärlor på repertoaren, sånger som aldrig tidigare sjungits live och två låtar från hennes kommande franska skiva. Helt fantastiskt!!! Och hennes röst är i toppskick, det är ofattbart hur hon fortfarande kan sjunga så efter 35 år i branschen.

Godnatt allihop, sov sött!

Lämna ett svar