Vaknar hemma i min egen säng idag. Det kan hända att jag slocknade i sängen med kläderna på, sminket kvar och tänderna oborstade ca 15 minuter efter att jag kom hem igår.

image

Vaknade med hosta och ont i halsen men efter en stor kopp te så känns det redan mycket bättre, och att det är en Céline Dion kopp ifrån Las Vegas tröstar lite extra nu när Céline är i europa och har sin grymmaste spelning på år!

2 svar på ”Söderte lindrar sommarförkylningen”

  1. Godmorgon kära Louise! God fortsättning på din skönhet och dina fina drömmar i Midsommar. Jag är glad du haft det bra. Jag följer dig alltid även om jag 🙋 inte skriver så mycket. Jag kommer att åka hem på fredag och hoppas du kan komma när jag fyller.

  2. Ibland känns livet mycket bättre än vanligt. Bra med variationer så man inte blir uttråkad. Att ha lite tråkigt emellanåt gör ju att man njuter ändå mera när allt visar sig från sin bästa sida. Upp och ner, som en berg&dalbana. Förstår att du haft toppenbra. Kram.

Lämna ett svar