Imorse vid ca 05.30 kände jag att det var dags att ge upp och cykla från jobbet. Kom hem och hade lite feber trots att jag ätit ipren under natten så då kände jag att jag tagit rätt beslut att sjukanmäla mig.

Har sovit bara 3 timmar pga hostan, så himla jobbigt! Febern är borta men jag vaknade med ett jätteklibbigt öga. Kul! Blir hemma inatt och imorgon får vi se hur jag känner mig.

Kan inte ha linser samt har lock för öronen så det känns som att sjukstuga ger bättre resultat i längden än att sitta blind och döv på jobbet iallafall 😉

2 svar på ”Sjukstugan fortsätter”

  1. Så tråkigt kära Louise. Du som Är alldeles för duktig och ambitiös utan att bry dig lite och måna om dig själv. Det är så viktigt att när din egen kropp talar om för dig då måste du lyssna. Lika viktigt som att jobba. För gör du inte det så kan du lägga grunden för att det kommer åter snart och lite värre
    Jag vill ej predika men vet hur det kan Vara att vilja och gå på tills en dag då du har drenerat all ork.

  2. Ett mycket bra beslut, enda chansen att tillfriskna i rimlig tid. Drick och ät så du får krafterna till baka. Kram.

Lämna ett svar