Idag har vi inte lämnat hotellet. Legat vid poolen och fått sol på oss kanske 10 minuter och sedan hängt med två killar, en från Indien och en från Australien. Vi bestämde oss för att hänga på poolpartyt och köpte biljetter till free bar… 

Så mellan kl 15-18 har vi badat, druckit sprit, lekt lekar… Väldigt roligt men inget man orkar med varje dag  (om man typ inte är 18 år). Det sägs att vi svenskar är kända i Norge som ”partysvenskar” men jag kan nog inte påstå att jag passar in under den kategorin 😉

Nu har jag duschat och packat om väskan – som blir tyngre o tyngre för varje destination vi besöker – och nu ska vi sova för imorgon flyger vi till Bangkok! 

2 svar på ”Partysvenskar ”

  1. Roligt att ni hann med ett poolparty också, variationen är det inget fel på. Långtråkigt hinner ni ju inte få, hur har ni med alla böckerna? Dom kanske ni får lämna kvar i Thailand för att inte behöva betala övervikt på planet hem. Tror inte ni kan motstå shopping i de Thailändska varuhusen. Ha det gott. Kram.

Lämna ett svar