Äntligen – igår fick vi nycklarna till nya lägenheten! Överväldigande på många sätt. Vet inte riktigt var vi ska börja med allt. Igår hade vi bara med småsaker, som kaffebryggare, lite glas och koppar.

Är kär i vår nya kaffebryggare – men har inte hunnit testat den än!

Så otroligt tacksamt att få nycklarna en vecka tidigare så vi kan flytta lite saker allt eftersom. Igår blev det inte mycket gjort. Tre kartonger, lite mätning, känna på gräset under fötterna i trädgården och så en stund i närmsta lekplatsen med sambons dotter. J sprang mellan balkongdörrarna i köket och vardagsrummet och ropade “paaark” från att vi kom till att vi gick – vi har lekplatser på båda sidor av lägenheten, perfekt när hon är hos oss!

Något firande blev det inte riktigt igår. Övertrötta allihop så vi åkte hem och la oss tidigt.

Vi åkte hem till vår gamla lägenhet ganska snart. Med flera spännande lekparker och väldigt trötta alla tre fick vi inte mycket gjort ändå. Så vi la oss relativt tidigt – allt för att ha så mycket energi som möjligt idag och ändå vaknade jag innan 3 inatt. Typiskt! Idag är ju en sådan dag när jag verkligen behöver vara pigg.

Vi väntar också på renovering av i princip hela lägenheten. TYPISKT (igen!) att det inte kunde bli gjort innan vi flyttade in, men jag tror att det kommer bli sååå bra när allt är klart!

Nu ska jag försöka sova ett par timmar till. Kram på er!

Lämna ett svar