Hot chipotlekrustader med kyckling och bacon đŸŒ¶đŸ”„

Ett tilltugg med lite sting i till helgen? Testa mina hot chipotlekrustader med kyckling och bacon!

Denna mjukost fick jag i min senaste Smakbox (adlink) (den Ă€r frĂ„n Kavli och finns i tvĂ„ andra smaker ocksĂ„, spicy guajillo samt hot jalapeño) och jag har anvĂ€nt den till att göra supergoda tilltugg att plocka fram till exempelvis fördrinken đŸ„‚

24 st:

đŸ„„2 st paket Ă  12 st krustader frĂ„n Zeta

đŸ„„1 paket tĂ€rnat bacon

đŸ„„1 kycklingfilĂ©

đŸ„„1 st chili (ni ser tabasco pĂ„ mina, vill ni ha en mildare vĂ€lj exempelvis spansk peppar)

đŸ„„1 kavli smokey chipotle mjukost

đŸ„„Svartpeppar

Gör sĂ„hĂ€r: SkĂ€r kycklingen i 24 smĂ„ bitar och stek tillsammans med baconet. Till svartpeppar. Blanda allting i en skĂ„l, fördela ut i krustaderna och toppa med skivad chilifrukt. Kör i ugnen pĂ„ 225 grader tills osten smĂ€lt ihop och fĂ„tt fin fĂ€rg âŁïžSmaklig mĂ„ltid och lycka till ✹

LĂ€mna ett svar