Hej! Idag har varit full fart från det att jag slog upp ögonen – hann inte ens dricka kaffe på sängen 😉 Först kom en kollega förbi på lite frukost/lunch (jag hade sovit och hon jobbat – vem vinner flest duktighetspoäng)…

Solen sken och det enda som störde var C som körde med grästrimmern. Härligt!

På eftermiddagen mötte vi upp min äldsta syster, hennes familj och min andra systers barn för att hänga på Stora Holmen. Precis när vi klivit ur bilen och sammanstrålat med dom andra kom regnet – så typiskt när jag jobbat för att få ihop en trevlig eftermiddag utomhus allihop MEN regnet var snabbt övergående.

Mina höjdpunkter (förutom sällskapet) var Lille Putte-tåget och GLASS!!! Min och Cs första gemensamma uteglass i sommar. Vi konstaterade för ungefär 10:e gången att den här sommaren har försvunnit i ett töcken av flyttkartonger och många, långa nätter på jobbet.

När vi kom hem var det normal middagstid (vi äter vanligtvis sent) och vi åt grönsaksbollar (bullar?) med bulgur och en kall sås med sriracha. Inte jättespännande men gott tror jag eftersom C åt upp även det som J lämnade.

När J somnat och Pippi Långstrumps röst tystnat på tv:n fick jag för mig att baka bröd! Vi får nämligen frukostgäster även imorgon. Eller brunch. Något senare än normal frukosttid förhoppningsvis i alla fall.

Kom på i efterhand att jag ville fota men visar såklart på Instagram imorgon! OM det blir bra. Jag hade ett grundrecept men eftersom jag har svårt att följa recept så har jag lagt till/tagit bort och bytt ut ingredienser. Förhoppningsvis har jag ett supergott recept på kalljästa frallor med oliver, feta ost och valnötter till er snart. Degen står i kylen nu över natten. Så galet enkelt! Ingen bakmaskin behövs.

Jag har nästan känt mig normal idag. Gått upp ur sängen och druckit mitt kaffe. Haft besök. Träffat familjen. Ätit middag i normal tid. Bakat bröd. Inte lagt mig för sent. Jag kanske börjar bli vuxen? Nä…hoppas inte va?

Stay tuned. God natt!

Lämna ett svar