Hej på er! Här sitter jag kl 03 på natten och har ett hår som är gult, silvrigt (låter bättre än grått), blont och lila 😉

Jag har gått hos en jätteduktig frisör dom senaste åren men fick panik här om dagen och kände att jag ville bli SUPERBLOND och det NU – så bestämde mig för att färga hemma med Moods ultrablonda färg som jag hade när jag var yngre… Jag bad C hjälpa mig. Tänkte att om det blir bra kan jag lätt färga utväxten själv hemma.

Har inte blåst håret än så vet inte hur slutresultatet blir. Håll tummarna. Jag kan få ångra det här och speciellt som vi reser bort i helgen. Tur att jag har världens bästa silverschampo (adlink) att ta till om det behövs!

En liten parentes i efterhand – silverschampot räddade mig!!! Bildbevis längst ned i detta inlägg.

Crispy chicken, bbq-högrev, mac n cheese, hummersoppa och dirty fries

Ikväll har jag varit på en jättemysig influencerAW på Pinchos med ett gäng influencers från länet. Supermysigt och kul att dela erfarenheter och tankar med likasinnade.

Så gott med vit sangria! Har ni testat det?

Mac n cheese – gott, men ingen smaksensation vilket jag egentligen inte tycker att det är på Pinchos, men kul upplägg att beställa in smårätter via en app i mobilen

Fizzy bubbles drink – så gullig drink!

Här är håret innan färgning – får kanske ångra det här… Nä, dags att gå och blåsa håret och se resultatet! Kram på er

Update:

Nu har jag haft i mitt silverschampo, blåst håret och wow, det ser faktiskt riktigt riktigt bra ut, här är bildbevis:

C är aaalldeles för nöjd med hur bra resultatet är, han går runt här hemma och pratar om att öppna salong…

Kram igen!!!

2 svar på ”AW på Pinchos”

  1. Säg att han ska lära sig att tunna ut hår så kommer jag direkt till salongen. Mitt hår har alltid växt som ogräs, men bara på bredden!

Lämna ett svar