Får så mycket fin respons på vår industrispegel, hur vi gjorde kan ni läsa HÄR.

Hej!

Hoppas att ni har en mysig lördag! Vi tittar på hockey (för min del något motvilligt, och tittar nog mer på telefonen än på tvn), och har precis ätit god mat från Khana Khazana.

Khana Khazana har nepalsk och indisk mat och när vi blir sugna på indiskt brukar vi beställa därifrån. Ikväll var det C som önskat maten.

Vi beställde maten via Wolt och om du beställer därifrån och tar din första hemleverans så får 75 kr rabatt. Koden är “LOUISECHF50”.

Vi fick vänta sjuuukt länge på vår mat ikväll. 1h och 30 minuter istället för dom utlovade 35-45 minuterna. Tack och lov så blev vi kompenserade via Wolt. Vi fick endel av pengarna tillbaka. Så det känns ändå okej men tråkigt att sitta och vänta och speciellt om man har en tid att passa.

Vi beställer lite olika rätter och sedan delar vi. Mina favoriter är chicken korma och papadam. Papadam är ett krispigt bröd av ris och linser, sååå gott att äta till med mangosås!

Vi hade också tikka masala, jeera aalu (en stekt potatis kryddad med bland annat spiskummin som C älskar), vitlöksnaan och en chili chicken.

Maten som vi inte orkar blir matlådor till jobbet i helgen. Jobbar inatt och imorgon natt.

Kram på erLämna ett svar