Inlägget innehåller annonslänkar

Hej! Vaknade redan kl 13 idag efter fem timmars sömn. Fick frukost på sängen, kokt ägg, feta ost och kaffe. Lyx, lyx, lyx!

Sedan åkte vi iväg för att veckohandla. Oftast brukar vi handla på Lidl men brukar få komplettera och jag ville så gärna ha OLWs cheese snow ballz med vit cheddar. Älskar vit cheddarost och köper alltid popcorn med den smaken i när jag är i USA!

Har ni testat dom? Vi åkte till Maxi för att jag var säker på att dom skulle finnas men tyvärr var det tomt i hyllan, VEM HAR VARIT DÄR OCH KÖPT ALLA PÅSAR? 😉

Blev en ganska dyr veckohandling (1160 kr!) men livet ser ut lite så tänker jag när man vill köpa bra grejer och älskar ost. Jag väljer alltid fullfet grädde, riktigt smör (margarin är förbjudet i mitt hem), ägg från frigående höns, svenskt kött. Varje vecka använder vi mycket creme fraiche, phiadelphiaost och parmesanost. Dyrt. Köper inte allt ekologiskt men minst en produkt varje gång.

Vill ni ha lite tips om hur man kan tänka kring veckohandling och ekonomi kan ni läsa inlägg här, och hur vi planerar veckohandling och letar rabatter här. Bra inför jul- och nyår kanske? Nu när vi snart har en större frys kommer det dessutom bli billigare att handla till extrapris och frysa in.

Nu måste jag visa er jackorna jag provade idag! Vilken är snyggast?

Jacka i fuskpäls HÄR, 30% rabatt BARA IDAG med koden JACKETS30. Tyvärr verkar den vita vara slutsåld online, kolla fysisk butik annars finns den i brunt HÄR.

Vilken jacka var snyggast tycker ni? Jag har tyvärr en förkärlek för jackor men använder dom flitigt och länge.

Köpte dessutom denna mysiga kofta (heter Vera)! Bara 149 kr. Ni hittar den HÄR. Den kommer bli en favvo på jobbet i vinter och passar dom flesta outfits.

Nu ska jag fixa middag innan det är dags att åka till jobbet. Det blir caesarsallad! Kram

Lämna ett svar