Hej! Idag har vi varit på julbord med delar av min familj på Makeriet. Jättemysigt att ses och trevligt julbord med dom klassiska svenska julbordsfavoriterna.

Min favorit var (i vanlig ordning?!) den varmrökta laxen och osten. Revbensspjällen var också riktigt goda. Jag äter varken sill eller Jansson så kan tyvärr inte uttala mig om det.

På efterrättsbordet blev osten favorit – som vanligt. Men det fanns även pannacotta, frukt, knäck, ischoklad, pepparkakor mm.

Vi ska tyvärr inte fira någon riktig jul på julafton med familjen pga olika omständigheter i år, tex så jobbar både jag och C julafton och hela den veckan. Så vi firade lite i förskott idag – tycker det är viktigt att försöka samlas med familjen kring jul.

Detta KAN alltså vara den sista julmaten jag äter i år…Tror ni att jag hinner med någon mer?!

Kram på er

Lämna ett svar