En liten uppdatering såhär ett par dagar in på det nya året

Började dagen med kaffe och stekta ägg med smältost till frukost. Innan solen gått upp och med den snygga men opraktiskt gula taklampans sken som enda fotoljus….

Har fått en hang up på gurkvatten, antagligen för att det får mig att känna mig lite nyttig. Men så är det väldigt gott också!

Har hunnit med en promenad tillsammans med en vän i stormen. Egentligen borde ses på promenader mer – så skönt att vara utomhus, lättare att tänka klart och för mig, att prata och vara öppen med känslor när jag inte sitter öga mot öga.

Nu har jag landat i soffan hemma hos en vän. Tänkte dela receptet på min suuupergoda middag (sneak peek här!) senare. Är lite trött nu fast jag ”råkade” ta en powernap på två timmar i eftermiddags. Så – recept och tillvägagångssätt kommer under kvällen.

Kram på er så länge!

Kommentera