Hej!

Ställde klockan tidigt efter jobbnatten för att hänga på låset till öppningen av nyq Coop i Tybble. Sa till en kollega att asch, det kommer väl inte så mycket folk, dom flesta jobbar väl dagtid.

Men vad fel jag hade där. Kön ringlade sig över Torget, förbi Interflora och ända ner mot bilvägen.

Fick köa länge både för att komma ut och in. Och ingen goodiebag lyckades jag roffa åt mig – som ju var målet med mitt besök 😉 Vem vill INTE ha en goodiebag från en mataffär!!! Så nyfiken på vad som fanns i…

Fick tag på en påse chips i alla fall med en för mig ny smak. Ska bli spännande att testa! Fräsch butik med stort utbud och bättre öppettider (på så vis bättre än Netto som låg där innan), stort plus för snabbkassorna. Men jag kommer sakna Marknadstorget som ibland hade riktigt bra och snygga erbjudande på inredning och presenter.

Åkte vidare till Coop Ladugårdsängen sedan för att köpa Nashipäron. Har ni testat? Jag har ju sett dom här päronen i hela mitt liv men aldrig köpt några. Blev bjuden på jobbet inatt och w o w – ääälskar dom!!! Så krispiga och goda! Ny favorit!!!

Ikväll ska vi äta pizza och titta ikapp Sveriges Mästerkock. Är galet trött så det blir en lagom aktivitet.

Kram

Lämna ett svar