Provar en chokladnyhet

Hej!

Skriver lite snabbt på mobilen, är på jobbet och har rast. Åt supergod pasta ikväll som ni kanske såg i min story på Instagram? Ni hittar receptet HÄR om ni vill provlaga. Ni kommer inte att ångra det!

Jag köpte Marabous nyhet choklad med havssalt förra veckan och har med den till jobbet inatt, SÅÅÅ SÅ god! Jag är ingen chokladfantast men salt älskar jag och det var verkligen en trevlig kombo med mjölkchokladen.

Christian är fortfarande dålig, verkar hålla i sig hur länge som helst och jag oroar mig för att han ska få lunginflammation – låter INTE bra när han hostar och febern håller i sig. Trodde jag skulle klara mig ifrån detta eftersom jag fortfarande mår bra men en kollega sa att det kan ta jättelång tid innan det bryter ut, typ upp till en vecka!

Nu måste jag sluta skriva. Det kom en kollega som också har rast som jag gärna vill hinna byta några ord med.

Kram på er

Kommentera