Älskar min mössa från årets Hindersmässa

Hej på er,

HJÄLP vad jag kämpade med att hålla mig vaken inatt! Ska jobba hela helgen så behöver ställa om dygnet. Fick plötsligt så sjukt ont i magen så tillslut fick jag ta alvedon och vetesäck för att bädda ner mig. Det har pågått under veckan och kommer helt plötsligt från ingenstans, tisdagen var värst.

Försök till hoppbild 😉

Igårkväll var jag inbjuden till ett supertrevligt företagsevent!

Kul att få träffa alla dessa inspirerande, kreativa människor och Örebroföretag. Dessutom blev vi bortskämda med sååå god sushi.

Obs, försökte visa mig duktig med ätpinnarna, resulterade i att jag tappade en av mina sushibitar i knät 😉

Hoppas att ni får en härlig fredag, jag laddar för helg och det ska bli kul att träffa kollegorna igen efter långledigheten!

Kram

Lämna ett svar