Christian ”flyttar hemifrån” ;) Och vi imponeras av bilen…

Inlägget innehåller annonslänkar för Lyko och Apoteket

Då är vi igång med flytten. Christian hämtade nycklarna kl 13 och vi har börjat köra det första, omonterade möbler och kartonger.

Vi är imponerad av bilen – 7 flyttkartonger får plats och mer därtill!

Är det någon av er som testat produkter från Indy Beauty?

Jag köpte en primer (HÄR) för ett tag sedan som jag tycker är helt ok, inte den bästa porförminskande men sminket sitter där det ska även efter en hel natt på jobbet.

Nu har jag beställt hem en ansiktsrengöring (HÄR) och en exfolierande mask (HÄR).

Är galet nöjd med ansiktsrengöringen som jag använt nu i några dagar, bara ett pump med skum och allt smink försvinner! Använder den morgon och kväll.

Får nog köpa hem en till och ha hemma hos Christian också. Ni får 25% på köp över 300 kr via mina länkar till Apoteket just nu (HÄR).

Det är nackdelen med att vara särbos, dubbla uppsättningar och mycket släpa fram och tillbaka. Minns den tiden innan vi flyttade ihop att det var väldigt jobbigt. Men nu provar vi igen och det känns bra för oss båda.

Såhär ser det ut hemma hos Christian just nu. Han har en stor, härlig uteplats där vi förhoppningsvis får njuta av många soliga eftermiddagar framöver.

Nu ska vi köra sista lasset med flyttkartonger för idag och sedan börja skruva ihop möblerna.

Kram

4 thoughts on “Christian ”flyttar hemifrån” ;) Och vi imponeras av bilen…

  1. Yes Felicia… För typ ett par år sen köpte vi nåt kit med bodylotion o nåt mer 🙂 sminkbortagningen låter intressant! 🙂

    1. Jaha vad kul!!! 😍 Supernöjd med produkterna, älskar rengöringsmoussen och läppglansen sitter jättebra 🥳👏🏼

  2. Inte för att vara sån men typ jo ändå, dumpa honom! Du förtjänar att vara med någon som inte kan få nog av dig, för du är bäst!

    1. Vilken kommentar 😮 vad jag vet så älskar dom varandra annars skulle dom ju inte fortsätta tillsammans.

Lämna ett svar