Premiärgrillat och annat högaktuellt – påskpynt!

Inlägget innehåller reklam för Newport Home

Hej!

Fantastiskt vårväder ute och det har vi utnyttjat till max! Vi hade pratat redan i fredags om att grilla, men har ju inte gjort iordning grillen för säsongen än och har jobbat i helgen.

Blev så sugna ändå i det fina vädret så det blev spontangrillning av hamburgare som vi hittade i frysen nu på eftermiddagen. M y y y s i g t!

Tog fram brassestolarna och satte oss i solen med en kall öl. Doften av grillat, värmen, trevligt sällskap – det ÄR livet på en pinne!

Vill visa och tipsa er om dessa söta äggkoppar nu till påsken. Den är ju runt hörnet och även om det inte blir något större firande pga Corona (och för min del jobb, var ledig förra året) så är det alltid MYSIGT att piffa lite och bra med onlineshopping i dessa tider då i alla fall jag undviker att ge mig ut till gallerior och butiker för nöjes skull.

Äggkopparna hittar ni HÄR på rea och med koden PÅSK20 får ni 20% rabatt på påsksortimentet (ni hittar allting HÄR), gäller tyvärr bara idag 22/3.

Hörde förresten att uteserveringarna kommer öppna upp tidigare, DET välkomnar jag verkligen. Ser fram emot det!

Kram på er

4 thoughts on “Premiärgrillat och annat högaktuellt – påskpynt!

  1. Såg himla trevligt ut! 🙂
    Här öppnar inga uteserveringar, tvärt om – alla fick stänga för över en vecka sen. Visst skulle vi kunna grilla ute på terrassen, men det regnar. Hursa? Jag bitter? Inte då… 😉
    Ser fram emot att detta ska ta slut nån gång så vi får leva som vanligt igen.

    1. Nej men fy, håller tummarna för att ni ÅTMINSTONE får bättre väder! Och att eländet drar förbi snarast. Håller alla tummar och tår 🤗

  2. Åh grilla det är väl ett vårtecken, så gott oxå. Ja snart är det dags att plocka fram lite påskpynt . Trevlig kväll.

Kommentera