SOLIG FREDAG!

Och som nu redan övergått i lördag. Hann tyvärr inte njuta allt för mycket av solen eftersom mestadels av dagen spenderades på jobbet och när jag kom ut i trädgården så var den påväg ner bakom taket på grannhuset. Men ändå – den gav energi så det räckte och blev över!

Ikväll har vi ätit trerättersmiddag.

Mysigt bara vi två (i isoleringen), gör inte annat än att gå till jobb eller handla i mataffären sedan ett par veckor tillbaka. Lite trist och ger mig inte så mycket att skriva om men i hjärtat känns det rätt om jag på något vis kan hjälpa till att förhindra smittspridning, eller kanske sakta ner den.

Förberedde en fetaost med olivolja, färsk timjan och chili igår som vi egentligen skulle grillat i folie till middag men den blev bortglömd.

Adderade den istället till salladen tillsammans med jordgubbar, sååå enormt gott och gav mig riktiga sommarkänslor. Som jag längtar – och då har vi ändå hela våren framför oss som förhoppningsvis blir lika härlig, om än inte sommarvarm!

Tycker jag har det oooförskämt bra här hemma och middagen var fantastiskt! Är fortfarande f ö ö r mätt.

Gjorde en enkel sås med grädde, mjölk, oxfond, smör och redning till pepparbiffen. Maaagiskt god hasselbackspotatis (smält smör, riven ost och ströbröd)

Till efterrätt en tiramisu. Ljuvligt gott och tar mig tillbaka till senaste besöket i Italien – finns fortfarande två rejäla bitar kvar i kylen, så vem vet, det kanske blir efterrätt imorgon också 😉

Hur var eran fredag? Lämna GÄRNA en rad och berätta.

Kram!

5 svar på ”Trerätterslyx”

  1. Här fortsätter isoleringen… Tyvärr. Vi försöker hålla humöret uppe, värst att aktivera barnen 🙁

  2. Jag och mannen blev ensamma hemma helt plötsligt då dottern sov hos en kompis, vi tog en promenad o sen lagade vi bakad potatis med tillbehör som räkröra och lite kryddsmör mm. Till det en kall öl. Sen blev det lite soffhäng . Ha en fin lördag nu ska vi ut på promenad igen Kram

Lämna ett svar