God morgon 👋🏼

Jag vaknade klockan 6 imorse, lagom tid för någon som är lite långsam av sig så man hinner vakna till ordentligt innan man kliver upp 😉

Har hunnit baka lite nu på morgonen. Supergoda cupcakes med chokladfrosting. Blir lika förvånad varje gång jag bakar något som blir gott (har haft väldig prestationsångest kring bakning sen jag som osäker ca 23 år gammal bjöd min dåvarande stora kärlek på cupcakes som var allt annat än saftiga och goda, men han var snäll “goda men ehh… liite torra kanske…” Såg hur han kämpade med att få i sig en, stackarn ;))

Ska strax hoppa in i duschen och sedan ska jag ut i trädgården och fixa lite. Kommer antagligen sluta med att jag mest står och kliar mig i huvudet och inte vet var jag ska börja, haha. Skulle egentligen iväg och fira min systerson Alwin som fyller år idag men kalaset är inställt pga Corona. Vi tar en fika över facetime istället.

Kram på er så hörs vi senare

Lämna ett svar