Min lördag

Hej hej,

C fick lite fika när han kom hit på eftermiddagen. Hans frukost som jobbat inatt. Kaffe latte och förlorade påskäggsmuffins!!! Han tyckte dom var jättegoda och åt flera stycken, bra betyg.

Ikväll har vi ätit risotto med räkor och parmesanost! Älskar risotto, älskar räkor, älskar parmesanost… Någon mer som känner samma starka känslor för dessa råvaror?!

Väldigt gott men inte hundraprocentigt nöjd med receptet så avvaktar att lägga ut det.

Jag såg en bild på en trevlig passionfruktdrink på Instagram och drömde mig bort – ett par timmar senare såg jag en bild på ett paket fryst passionfrukt och då lyckades min hjärna gå igång så pass att jag insåg att jag ju har just passionfrukt i frysen!!!

Slängde ihop passionfruktmojito!

Samma recept som jag la upp HÄR igår, fast jordgubbarna är utbytta mot passionfrukt. Gaaalet gott – nu kan sommar inte komma snart nog!!!

Imorgon kommer mina thujabuskar som jag har beställt till trädgården, idag har jag dessutom beställt syrénbuskar.

Ser INTE fram emot planteringen men ser V E R K L I G E N fram emot att njuta av insynsskydd och lite blommor, lite grönt och lite mer ombonat. Mycket skräp som blåser in också när det är så öppet.

Såhär såg det ut INNAN jag flyttade in. Det kommer ta tid – jag vet, men man måste börja någonstans.

Nu när sommarens semesterresa (till Paris) är inställd så får jag helt enkelt lägga lite krut på trädgården eftersom jag antagligen kommer spendera min semester mestadels där 😉

Har gömt en liten present till Christian i sängen under hans huvudkudde. Godis 😉 Ska bli spännande att se hans reaktion när vi lägger oss!

KRAM

4 thoughts on “Min lördag

  1. Vilken härlig lördag! 🙂 Gillar det glada kaffet och skulle absolut inte ha nåt emot att hitta godis under kudden 😀

    Ha nu en fin söndag också 🙂

  2. Mm, syrén en riktig favorit! Hoppas att det blir som du önskar o tänkt.

Lämna ett svar