Hej hej,

har ganska nyligen bäddat ned mig i sängen under värmefilten! Så skönt. Den här dagen har gått i ett – tycker jag har fått ganska mycket gjort och nu är jag riktigt sömnig, sådär så det börjar bli svårt att hålla upp ögonen…

Jag har fått fram påskriset och det blev betydligt finare och trevligare än jag hade tänkt mig,

SÅ nöjd med färgen på fjädrarna. Köpte dom till förra påsken men tappade bort dom då, dom dök upp i flytten och då la jag dom på ett tillräckligt bra ställe för att jag skulle komma ihåg och hitta dom i år.

Idag har vi grävt klart diket på långsidan av tomten där thujabuskarna ska ned. Vi ska fortsätta gräva på kortsidan (där grillen står nu), där ska det också bli thujabuskar men även syrén i hörnet.

Till middag grillade vi Christians nya favorit Ćevapčić (från Lidl, ej dom frysta), med libabröd, potatisgratäng, krispig sallad och mild kebabsås.

Det här brödet är SÅ SÅ SÅ gott. Finns att köpa på Lidl. Har använt det bland annat till Kycklingrulle förr. Ungefär som tortillabröd fast större.

Nä nu måste jag säga god natt, kan knappt hålla upp ögonen längre. Ska bara justera timern på värmefilten.

God natt! Kram

Lämna ett svar