Inlägget innehåller annonslänk

Hej!

Sitter ute i trädgården och dricker kaffe ur nin nya muminmugg “Vilopaus“. Jag har länge varit en samlare och det här är sommarens säsongsmugg.

Motivet Vilopaus är hämtat från Tove Janssons tecknade serie ”Mumindalen blir djungel” från 1956 där Mumindalen drabbas av värmebölja. På Muminmuggen Vilopaus ser vi Muminfamiljens förberedelser för att tillbringa natten utomhus. Muminmamma älskar att sova utomhus och gläds åt att hon fått hela Muminfamiljen intresserad. Lilly My hittar en låda med tropiska frön som Mumintrollet entusiastiskt ber Muminmamman att plantera utan att tänka på vilka konsekvenser det kan få när de vaknar upp nästa dag.

Jag verkligen älskar att varje mugg har en har en historia och tanke bakom sig. Så fint!

Ska fortsätta njuta av det vackra vädret, 17 grader visar termometern – har ni också varmt och skönt? Sov otroligt dåligt inatt, max 3 timmar sedan har jag vaknat en gång i timmen idag när jag försökt sova inför att jobba inatt. Sprängande huvudvärk så det kanske blir en kopp kaffe till.

Ikväll tror jag att det blir räkor och jag planerar även för förbereda en turkisk rätt som jag hade som favorit när jag bodde i Turkiet.

Kram och solig måndag!

2 svar på ”Vilopaus”

Lämna ett svar