Inlägget innehåller annonslänkar för Hemtex

Hej hej,

alltså VILKEN DAG!!!

Har varit ute precis HELA dagen och landade just i soffan sisådär tolv timmar senare. Lagom trött efter frukost ute, sol, sol, sol, promenader, lunch ute, grillkväll med vänner (perfekt i dessa tider att det börjar bli fint väder så man kan ses utomhus!)…

Igår fick jag syn på sååå mycket fint citronmönstrat hos Hemtex i ett flöde på Instagram – och idag har en av mina bästa vänner också postat bilder på produkter och tipsat om att det är R E A, jihuuu, så tänkte passa på att visa er mina citrongula FAVORITER! Köp inte upp allt bara, spara lite till mig också 😉

Gult och citron hör verkligen sommaren till.

SÄNGKLÄDER HÄR / BRICKA HÄR / KÖKSHANDDUK HÄR / BORDSTABLETT HÄR

Min vännina Johanna intygar dessutom att allt är lika vackert citrongult i verkligheten som på bild. Ljuuuvligt! Vore dröm att sitta ute i solen med DENNA färgklick mot solbränd hy i sommar.

Härligt, härligt, härligt! Hoppas att ni har haft en lika underbar dag.

Kram

Lämna ett svar