Måndagspepp! ”FÖRRA VECKANS” LISTAN

Hej,

vaknade kl 01.30 inatt och sedan dess har jag legat vaken. Typiskt när det blir en dipp när det är dags att ställa rätt dygnet efter jobbnatt men nu börjar jag bli lite trött igen så sover nog gott snart förhoppningsvis.

Tänkte göra en lista på förra veckans bästa som lite skön måndagspepp. Inspirerad av Clara.

Vore jättekul om det är fler som hänger på, svara gärna i kommentarerna eller skriv ett eget inlägg om du har en blogg. Nu sprider vi måndagspeppen tillsammans!!!

Här ser ni lite av vad förra veckan bjudit på för goood mat hemma hos mig. Klicka på bilden för att se mer om ni är nyfikna!

Veckans mest visade Instagrambild: Det blev den här goda drinken!

Veckans lyxigaste: Det härliga försommarvädret. 20 grader och strålande sol, all tid jag spenderat utomhus i trädgården. Och framför allt att kunna sitta ute och äta!

Veckans mående: Hade en tung huvudvärk måndag och tisdag men förutom det – superbra!

Det är som att hela jag vaknar till liv med solen. Blir gladare, får mer energi och blir mer motiverad till det mesta. Har känt mig lite ensam i perioder men det hör väl till när man väljer att isolera sig (pga rådande omständigheter med coronaviruset) och C har jobbat mycket.

Veckans mest lästa blogg: Bloggbevakning.se

Veckans roligaste: Hm, måste ändå säga att veckans roligaste var fredagnatten på jobbet med min kollega Jenny, och även att träffa några vänner som jag inte sett på länge. Dom kom förbi på spontan grillkväll eftersom vädret tillät oss sitta utomhus!

Veckans godaste: Turkisk yoghurt med jordgubbstärningar och honung. Dalgonakaffe! Nytt frukostberoende som ni kanske har snappat upp och sett i några inlägg här på senaste.

Veckans mest lästa blogginlägg: Blev det här inlägget med recept på potatisgratäng i slow cooker. Tänkte att jag ska eventuellt bjuda på det på Valborgsmässoafton. Supergott!

Den här vackra solnedgången som jag fick njuta av på en av mina promenader kvalar nog också in på en veckans bästa, eller vad tycker ni?

Nu är klockan snart FEM på morgonen och jag ska försöka somna om.

KRAM, hoppas att ni är laddade för ny vecka och ha nu en helt FANTASTISK måndag

14 thoughts on “Måndagspepp! ”FÖRRA VECKANS” LISTAN

  1. Huvudvärk kan man gärna slippa, men hoppas du får en vecka utan den! Dalgonakaffe måste jag verkligen testa på, verkar ju så gott 😀 KRAM

  2. Vilken härlig lista och så fina bilder! Hoppas du lyckades somna om! Blev verkligen hungrig när jag såg dina Insta-bilder! Hoppas du får en helt underbar start på veckan! Jag började med rivstart med tvättstugan klockan 7 imorse, men vet att jag kommer känna mig nöjd när jag är klar med den. Roligt att du hittade in till mig! Kram 💖

    1. Tack snälla, vad roligt att höra! Hoppas att det har gått bra med tvätten idag, här är regnigt och grått, perfekt fixarväder. Kram!

Lämna ett svar