Hallonlakritsdrink

Hej på er,

igår drack vi denna goooda hallonlakritsdrink i väntan på maten. FARLIGT god. Smakar precis som Bubs hallonlakritsskallar, godiset som ni ser i drinken. Tyck att detta receptet var godare än originalet som jag tidigare druckit på Pinchos! Hittade det hos Drinkoteket men bytte Pernod mot Ouzo.

Jag brukar alltid ha ett alkoholfritt alternativ på lut men tyvärr har jag inte det när det kommer till den här drinken. Bjöd på ett annat gott alkoholfritt alternativ istället, även det en godisdrink.

Tar GÄRNA emot tips på hur man gör denna variant alkoholfri!

Hallonlakritsdrink,

1 glas:

🍸6 cl Sourz Raspberry

🍸1 cl Ouzo

🍸2 cl Grenadin

🍸1 cl citronjuice

🍸8 cl Sodavatten

Gör såhär:

Fyll ett glas till hälften med krossad is. Tillsätt Sourz Raspberry, Ouzo, grenadin och citronjuice. Rör om så det blandar sig, tillsätt sedan sodavatten och fyll resten av glaset med is. Rör om lite lätt och toppa med en hallonlakritsskalle. Enkelt att justera mängden smak av både hallon och lakrits utefter vad man själv tycker om.

Förrätten förtjänar ett eget inlägg, så även efterrätten. Potatisgratängen (som är den g o d a s t e jag ätit!) hittar ni recept på HÄR. Till gratängen åt vi grillad flintastek, chilibearnaise (köpt!) och fetaostsallad.

Kram kram och hörs senare

5 thoughts on “Hallonlakritsdrink

  1. Nej, nu blev karantänlivet mycket jobbigare! Vill göra den där direkt, dina drinkar ser så himla goda ut…

Lämna ett svar