G o d m o r g o n!

Solen skiner. Jag har sovit hela natten (händer sällan, har haft sömnproblem sedan ca 6 års ålder) och nu sitter jag ute i trädgården och äter frukost och dricker islatte.

Min nya favorit fröknäcke med phiadelphiaost, avokado, parmesanostflarn, flingsalt, chiliflakes och lite balsamico.

Förr frös jag överblivet kaffe och använde men det är extremt krångligt och kladdigt så nu gör jag helt sonika på avsvalnat kaffe, mjölk och isbitar.

Började dock dagen med en “riktig” kopp kaffe

Idag har jag tänkt ta en liten promenad, göra en riktig lyxlunch (visar här sedan, gillar ni räkor så håll utkik), fixa iordning på balkongen så jag kan ligga och läsa en av mina nya böcker där och sedan behövs det rensas i rabatterna.

Har inte ett dugg lust med det sistnämnda egentligen, men det är ju ett utmärkt sätt att få lite färg och göra nytta samtidigt 😉

KRAM

4 svar på ”Utomhusfrukost”

  1. Godmorgon! Jag har också njutit av knäcke och kaffe till frukosten, men jag tog den inomhus. Öppnade dock upp balkongen direkt när jag vaknade för det är verkligen ett helt fantastiskt väder idag! Hoppas du får en helt magisk tisdag fina du! Stor kram 💖💖💖

Lämna ett svar