Morgonstund

Innehåller reklam för Smakbox

God morgon 👋🏼

Sitter och sippar på mitt iskaffe men fick gå in igen. Solen har inte riktigt hittat in i trädgården och upp på balkongen så det är lite småkyligt fortfarande.

Det gick UTMÄRKT att dygna igår och var inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle, men jag hade att göra så det var nog därför.

Igår kväll fick jag ett bud ifrån Smakbox. En box fullproppad med mat och dessutom en påse med kylda varor och en med frysta varor levererade utanför dörren. Vardagslyx!!!

Så mycket gott som jag ser fram emot att testa i sommar. Drycker, kryddmixer, krutonger, mjukostar, bönbollar, pommes, glass, godis osv. Om ni är sugna på att testa så använd min kod ”LOUISECHF”. Med min kod får du 20% rabatt på 1:a boxen när du startar en prenumeration till dig själv eller köper och ger bort boxen i gåva.

Jag har testat ganska många boxar under åren och detta är verkligen favoriten.

Nu funderar jag på att gå ut på en morgonpromenad. Det lönar sig att vakna tidigt (klockan 5!) har hunnit städa och rensa i kylskåpet och ismaskinen är igång och gör massor av is. Behöver fylla på i frysen 😉

KRAM

2 thoughts on “Morgonstund

Kommentera