Marilyn Monroe – The untold story

Hej hej,

tänkte börja den här onsdagen med att berätta lite om utställningen om Marilyn Monroe som jag var inbjuden till igår 🙂

Sitter just nu och dricker kaffe, äter frukost och tittar igenom bilderna som jag tog.

Fotografering, snittar och bubbel bjöds det på när jag och ett gäng andra inbjudna kom dit igår för att titta på utställningen.

Vi fick börja med att se en liten film om Marilyn, jag känner till hennes namn och omtalade utseende men visste inte så mycket kring hennes levnad och historia innan jag var iväg igår.

Lena, Katarina och Helena – några av dom som också var inbjudna till utställningen tillsammans med mig!

Och fina Annelie var också där.

Har du en mobiltelefon och hörlurar kan du lyssna på utställningens audioguide under rundvandringen, finns även att låna utrustning på plats för den som vill.

Jag använde min egen mobiltelefon – inga appar eller liknande behövdes, det var bara att scanna en QR-kod med kameran och så var man igång. Teknik när det är som bäst!

Mysigt att kunna lyssna och försvinna bort i historien samtidigt som man går och tittar på alla utställningsobjekt.

Otroligt vacker, intressant och STOR utställning med över 200 föremål från Marilyns liv.

Allt ifrån privata ägodelar som kläder, accessoarer och skönhetsprodukter till rekvisita, fotografier och olika dokument och filmrullar!

Vilken kvinna ändå som var så före sin tid, med ett otroligt driv, som visste sitt värde och ställde krav som sedan banade väg för andra kvinnor i branschen.

Kan verkligen verkligen rekommendera er att se den här utställningen i sommar.

Oerhört intressant att få lära känna kvinnan bakom varumärket ”Marilyn Monroe”, lära sig om hennes uppväxt, hennes liv i och utanför rampljuset samt ta del av teorier kring hennes tragiska bortgång.

Efter utställningen fick jag med mig hem en superfin tygkasse och dom fotografier som vi tog innan utställningen började!

Älskar verkligen tygkassar och har dom lite överallt, i väskor, i bilen, i skåpet på jobbet – så bra att ha tillhanda om man är på stan eller stannar och spontanhandlar och inte vill lägga pengar på en ful plastkasse 😉

KRAM och trevlig onsdag, här laddar jag för att jobba inatt

Lämna ett svar