Taste is king

Inlägget innehåller annonslänk för Jotex

HEJ på er finisar som är inne och kikar,

vaknade upp till en faaarligt grå himmel och regn i eftermiddag. När ska det här höstvädret vända? Utmärkt sjusovarväder, jag är galet trött! Men visst saknar man högsommarvärmen som var för några veckor sedan?

Kvällens middag blev hämtmat, eller hemkörd mat. En dag som denna väldigt väldigt tacksamt 😉 Älskar att sitta länge länge, helst i timmar och småäta och plocka med maten till någon bra serie. Den fina stooora svarta brickan finns HÄR.

Jag hade en omröstning på Instagram imorse vad dom som följer mig ville se för bilder i mitt flöde idag, topp 3 blev matbild, drink och dessert.

Älskar att ”prata” med er som läser min blogg och följer mig på Instagram, det är liksom mer än halva nöjet att dela tankar, åsikter och inspirera och inspireras av er! Hade såklart gjort det ändå eftersom det är mitt stora intresse att fotografera och skriva blogg. MEN (och jag kan inte lyfta det positiva för ofta)

tack för att ni läser, tack för att ni skriver, tack för att ni delar med er. Utan er, ingenting.

Önskar er bästa lördagkvällen!!!

Lämna ett svar