Inlägget innehåller annonslänkar för Lyko

Hej på er,

hörrni, har det NÅGONSIN varit så regnigt i juli? Grått och trist och blött och ruggigt. Tänder ljus och håller en tumme för att det vänder till bättre väder i slutet av veckan.

Idag har vi varit och hämtat min nya soffa som ni kan skymta i bakgrunden på bilden längst upp. Köpte med mig en Starbuckskaffe, har blivit lite av en tradition när vi ska iväg någonstans. Fick hämta soffan på Ikeas utlämningsställe i Eskilstuna, för den fanns inte på Ikea i Örebro.

MEN det var ju inte det som inlägget skulle handla om – jag fick ett litet paket på posten idag, jag har fyllt på lite av mina favoritprodukter för håret och tänkte tipsa er om dom!

Det här är en nyfunnen favorit hos mig. Torrschampo som ger jättemycket volym och dessutom doftar m a a a g i s k t. Du hittar det HÄR. Tycker detta spray är bäst för att ge volym och doft och det är därför jag köper och använder det (varje dag!).

Ytterligare en favorit men en något äldre sådan, ni som har hängt med på bloggen ett tag kanske känner igen den. Det bästa torrschampot EVER och har hängt med mig sedan säkert 15 år tillbaka. Du hittar det HÄR.

Produkter från Maria Nila. Sulfat- och parabenfria, veganska produkter. Värmeskyddet har jag använt i några år nu (fönar alltid håret och plattar ibland). Det finns HÄR.

Vårdande hårinpackning/färgbomb med pigment som fräschar upp färgat hår HÄR. Finns i mängder av nyanser för ALLA hårfärger!

Ett tips för dig med blont hår, Löwengrips serie för att motverka guldiga nyanser i håret. Har testat hela serien och kan verkligen rekommendera den! HÄR finns produkterna.

Och HÄR är livets aaabsoluta vinnare när det kommer till silverschampo!!! Ni ser vilken stor flaska?! Min frisör rekommenderade den för några år sedan.

Ger en jättefin kall blond färg. Har en kollega som alltid frågar om jag varit hos frissan när jag använt den 😉

Gammal bild, men här är håret nytvättat med No yellow silverschampo. Jag använder det ungefär en gång i veckan.

Rekommenderar att inte ha i den FÖR länge dock då den kan, som alla andra silverschampon, ge lila toner i håret. Vill man vara på den säkra sidan kan man ha i balsam samtidigt man schamponerar in denna i håret.

… Nämen nu måste jag svira om för att åka till jobbet! Fick lite bråttom!!!

KRAM kram på er så länge!

Lämna ett svar