Ett snabbt hej och god natt,

innan det är dags att sova här! Trots semester har det inte blivit tal om några sena kvällar vilket är rätt skönt (ok, det är efter midnatt nu men sent för oss är vanligtvis 3-4 på natten). Älskar att gå upp tidigt och få ut mycket av lediga dagar.

Ikväll var vi bjudna till våra finaste bästaste vänner Ma & Björn! Vi drack supergoda alkoholfria drinkar gjorda på passerade hallon, mynta, fun light lemonade och bubbelvatten.

Ma fixade jättegod bruschetta på grötbröd stekt i smör och olja, ugnsbakade morötter med riven parmesanost, ugnsbakade tomater och baconlindad sparris, hemgjord grön pesto, rädisor, färsk basilika, rostade pinjenötter och valnötter toppat med balsamico.

Måste måste äta det här snart igen. Fräsch och god sommarmat som (enligt värdinnan) går enkelt och fort att göra iordning.

Till efterrätt rabarberkladdkaka med vit choklad och kokos (recept HÄR, men byt hallonen mot rabarber).

Nu ska jag stänga ner telefonen och ögonlocken och njuta av vetskapen om att ännu en ledig dag väntar imorgon! Dessutom med fint väder!!!

KRAM

4 svar på ”Lyxig bruschetta och rabarberkladdkaka med vit choklad och kokos”

  1. Maten ni åt ser både vacker ut och verkar vara supersmarrig. Älskar själv ugnsrostade rotfrukter… Kan ofta dregla mer över huvudrätten än efterrätten, men får medge att rabarberkladdkakan låter galet god.

Lämna ett svar